1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari: 4. GASHERBRUM 1999
 8 maig 2014

1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari CIM

Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM. 

 

 4 - KARAKORUM - GASHERBRUM II - Expedició 1.999

 

La cuarta projecció d'aquest cicle serà l'expedició al Gasherbrum II que varem fer un grup de socis del CIM al l'estiu del 1999, aconseguint el CIM de 8.035 metres el 29 de juliol.

 

Francisco Goerlich, Rosa Real, Javier Botella, Enrique Expósito, Coque Pérez, Paco Aguado, Armand Congost y Carlos Tudela va ser l'equip humà d'aquesta expedició.

La projecció serà presentada per Armand Congost amb la participació de la resta dels integrants de l'expedició, i entre tots ens contaran les peripècies i anècdotes d'aquesta expedició al Pakistàn a la serralada del Karakorum.

Al igual que en l'anterior projecció d'aquest cicle i per fer-les mes participatives i divertides les farem a les 21:00 hores a la cafetería Santa Mónica, en Plaça de Santa Mònica, 3 de València. Aixi disfrutem de la projecció en un ambient mes tranqui i relaxat.

La projección será el próxim dijous 8 de maig a les 21:00 hores a la cafetería Santa Mónica.

Veure situació a Google maps

IMPORTANT: Si després penses quedar-te a sopar, envia un correo al coordinador de sopars Zacarias Diez Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

 

Coordinació de les projeccions: Rosa Asensio maria_airos&yahoo.es

 

 < Calendari de projeccions commemoratives 20 aniversari > 

 Coordinació Rosa Asensio 

 1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari. Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.

<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir