EXPEDICIÓ CINC SEGLES AL GASHERBRUM II Botón Apuntarme
Divendres, 29 de novembre de 2019 

KARAKORUM - GASHERBRUM II - Expedició 1.999

Celebració dels VINT ANYS de l'ascensió al GII, feta dins de l'expedició Karakorum al Gasherbrum II que varem fer un grup de socis del CIM aconseguint el CIM de 8.035 metres el 29 de juliol de 1999.

Francisco Goerlich, Rosa Real, Javier Botella, Enrique Expósito, Coque Pérez, Paco Aguado, Armand Congost y Carlos Tudela va ser l'equip humà d'aquesta expedició.

La projecció serà presentada per Armand Congost i Paco Goerlich amb la participació de la resta dels integrants de l'expedició. Entre tots ens contaran les peripècies i anècdotes d'aquesta expedició al Pakistàn a la serralada del Karakorum. Malauradament aquest any no podrem comptar amb el nostre benvolgut amic Carlos Tudela, gran protagonista, junt amb Rosa Real, en la consecució del CIM. Aprofitem aquesta projecció per realitzar-li un homenatge.

Desprès de la projecció ens agradaria sopar junts amb tú. Si estás interessat necessitem que ens ho confirmes per tal de poder contractar un catering al mateix complex de la Petxina.

DATA LIMIT per a ingresar el preu del sopar al compte del cim i confirmar assistència  al coordinador, el proper dilluns 25 de novembre. Envia un correu a Armand Congost, acongost&gmail.com. Confirma quan mes prompte millor, per facilitar la coordinació de l'acte.

    Preu del sopar - 15€. (l'assistència a la projecció és gratuïta)

    Compte Bancari de ingrès:       indicant  NOM i SOPAR GII

NOTA: Si encara no tens la loteria de Nadal del CIM, podràs fer-te amb ella al final de la projecció . Com sempre son paperetes de 5 euros sense recàrrec.

La projecció será el pròxim divendres 29 de novembre a les 20:30 hores a la sala de Conferències del Complex Esportiu-Cultural la Petxina , i l'entrada es gratuïta.

Contacte: Armand Congost, acongos&gmail.com

¿Ya tienes tu participación de lotería del CIM?
1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir