PETICIÓ DE TARGETES FEDERATIVES Botón Apuntarme
any 2016  

OBERTURA DEL PERÍODE DE PETICIÓ DE TARGETES FEDERATIVES PER AL PROPER ANY

Obrim el període de petició de targetes federatives per al proper any. Si hi estàs interessat envia un correu a tarjetasfederativascim&gmail.com, sense oblidar identificar-te correctament i dir quin tipus de targeta vols per al proper any.

No existeix període de gràcia, la targeta 2015 cobreix fins al 31 de desembre, així que has de sol·licitar-nos la de 2016 abans del 15 de desembre per a assegurar-te estar cobert.

Si has canviat d'adreça o de compte bancari, envia també les noves dades, incloent: nom i cognoms, NIF, data de naixement, adreça postal completa, telèfons, adreça electrònica i compte bancari. 

Quan envies els correus, pots fer servir l'opció "sol·licitar confirmació de lectura", però a més, Enrique Martí sempre et tornarà un correu pel que pugues identificar que la comanda ha sigut gestionada.

Pots consultar els preus en la imatge (punxa per a engrandir).

Per a determinar la categoria es considera que, si durant l'any de cobertura de la llicència:

  • compleixes 13 anys o menys, eres INFANTIL;
  • compleixes 14-17 anys, eres JUVENIL;
  • compleixes 18 anys o més, eres MAJOR.

Tens més informació de la federació en: http://www.femecv.com; però per a federar-te com a soci del CIM, recorda no fer l'ingrés en el compte bancari de la FEMECV, sinó fer la gestió en el CIM i esperar a que t'ho cobre en el teu compte.

A més, t'informem que la quota del CIM per a l'any 2016  és de 15 €.

IMPORTANT - El CORREU DE PETICIÓ -: tarjetasfederativascim&gmail.com serà l'única adreça de correu vàlida per a les renovacions de targetes.

 

Les condicions de la pòlissa del segur i prestacions mèdiques estan en  http://femecv.com

 Pasos a seguir en caso de accidente

Com a muntanyenc federat en la FEDME tindràs alguns avantatges que pots consultar  ací  images/CIM/COMUN/logo_ventajasfedme_v2.png

És convenient estar assegurat i fins i tot, per a algunes activitats, és obligatori. El CIM pot tramitar-te la llicència de la FEDME, a través de la FEMECV. Ara és el moment de sol·licitar-la.
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, acceptes la seua exempció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir