Proyección Alpes 20x4000  Botón Apuntarme
 dijous, 29 de gener de 2015

 

ESPECIAL - XX CUATROMILES ALPES

 

Finalitzat l'any 2014, any de celebració del XXanysCIM, encara ens resten algunes projeccions de les activitats realitzades. Una de elles va ser el repte que algúns de nosaltres es vam proposar de fer en una eixida per ascendir XX cuatromils als Alps.

Eixida d'Esquí de Muntanya formada per Armand Congost, Roger Gimenez, Carlos Tudela, Juan Datas, Carlos Blanes, Moises García, Rafa Miralles, Samuel Saez, Juanvi Hoyos y Enrique Exposito que en el mes d'Abril de l'eny passat anaren a la zona del Mont Rosa per a intentar el repte.

Considerant cims principals i secundarís aconseguirem fer el XX qu'ens haviem proposat. A causa del mal oratge, vam d'haver de camviar la estratègia preparada i l'ordre de cims aconseguits va ser:

 

Día 20: Barlerhorn, Piràmide Vincent i Cormo Nero.
Día 22: Breithorn W, Breithorn C I y II i Breithorn E
Día 23: Breithorn Zwillinge, Roccia Nera i Pollux
Día 25: Las cuatro puntas del CastoDía 26: Ludwighore, Parrotspitze, Signalkuppe, Zumstein i Punta Scorpeta

 

Al igual que les anterios projeccions d'aquest cicle i per fer-les mes participatives i divertides les farem a les 21:00 hores a la cafetería Santa Mónica, en Plaça de Santa Mònica, 3 de València. Aixi disfrutem de la projecció en un ambient mes tranquil i relaxat.

La projecció estarà a càrrec de Enrique Expósito, encara que la majoría desl participants d'aquesta eixida tambè assistiran i podrem fer-les preguntes sobre qualsevol aspecte de l'eixida. Será el próxim dijous 29 de gener a les 21:00 hores a la Cafetería Santa Mónica.

IMPORTANT: Si després penses quedar-te a sopar, envia un correu al coordinador de sopars Zacarias Diez

Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, acceptes la seua exempció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir