Projeccions 20 aniversari: 8. BULGARIA AMB ESQUIS - 2010 Botón Apuntarme
 2 octubre 2014

Projeccions 20 aniversari CIM

Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM. 

 

8. BULGARIA AMB ESQUIS - 2010

La 8ª projecció d'aquest cicle serà l'eixida de Esquí de Muntanya que varem fer al mes de març del 2010 un grup de socis a BULGARIA on realitzarem sis ascensions a distints pics de la zona de Pirin y Rila. En total foren 103 kilòmetres de recorregut amb 5.100m de ascens i 10.000 metres de descens per les impresionants vessants nevades de les muntanyes Bulgares. Els afortuants que ferem el viatge foren Oscar Arauz, Armand Congost, Juanvi Hoyos, Víctor Manzanares, Maruxa Ramirez, Ximo Tormo, Ferran Gandia, Pedro Lascorz, Rosa Real, Susana Almiñana, Carmen Baeza, Rafa Miralles, Enrique Expósito, One Mateos, Estrella Mateos, Mila Mateos, Viky Campomanes, Toni Tempes i Moisés García.

 

Al igual que les anterios projccions d'aquest cicle i per fer-les mes participatives i divertides les farem a les 21:00 hores a la cafet. Sta. Mónica, en Plaça de Santa Mònica, 3 de València. Aixi disfrutem de la projecció en un ambient mes tranquil i relaxat.

 

La projección estarà a càrrec de Víctor y Vicky será el próxim dijous 2 d'octubre a les 21:00 hores a la cafetería Sta. Mónica.

 

 IMPORTANT: Si després penses quedar-te a sopar, envia un correo al coordinador de sopars Zacarías Díez  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., per a que puga avisar a la Cafeteria de un nombre aproximat d'assistents.

< Calendari de projeccions commemoratives 20 aniversari > 

 Coordinació Rosa Asensio 

1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari. Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir