20 anys-20CIMs 12. Els cinc mils de l'Espadà Botón Apuntarme
16 novembre 2014

Cinc mils de l'Espadá: Pico Espadán,  La Rastra, La Rápita, Alto del Pinar y Alto de la Santa, un total de1842 m de desnivel acumulado, 23 km de distancia, 5 euros de taxi Torralba-Alcudia.

1994-2014   20 aniversari

20 anys-20CIMs 12. Els cinc mils de l'Espadà

 

Espectacular ruta senderista images/CIM/COMUN/ico_SE.png en la Serra d'Espadà, començant a l'Alcùdia de Veo i finalitzant a Torralba del pinar, a la qual pujarem cins pics de més de mil metres:

Espadán (1099 m), La Rápita (1106 m), Lastra (1042 m), Alto del Pinar (1044 m) i el Pinar (1102 m).

Ruta llarga (25 km ) i amb gran desnivell acumulat ( 2200m de pujada), però sense dificultat tècnica. No es passa per pobles ni hi ha fonts, cal portar menjar i aigua suficient.

La ruta és linial, per tal d'organitzar la tornada es convenient que us agrupeu – quants menys cotxes deixem a Alcùdia millor.

Tenim dues opcions, que encara te que concretar l'organització:

  1. Un parell o tres de cotxes se disen en Torralba (punt de finalització de la ruta) el dissabte per la vesprada i aixi s'utilitzen per portar als conductors a per les cotxes de Alcudia.
  2. Hi ha posssibilitat d'aconseguir servei de taxi per a tots desde Torralba fins Alcudia per 5-7€ per cap, que l'organització está coordinant, esta opció ens estalviaria quasi una hora en la tornada.

Lloc i hora eixida: Com que hi ha futbol, quedarem a les places d'aparcament de la Av. Tarongers, al costat de la UPV (punt de trovada 14),  entre la parada "Universitat Politècnica" del tramvia i la rotonda de sortida de l'autopista en la Av. Catalunya, veure "street view". Eixida en cotxes des de València a les 6:00 h.

Eixida caminant de Alcudia de Veo a las 7:00 h.

Començant a caminar a les 7:00 hores podrem terminar sobre les 16:00 h, encara de dia. 

Track:http://cimvalencia.es/rutas/cinco-miles-de-espadan.gpx

- El Temps en Alcudia de Veo (predicció a 14 díes) -

La logística és complicada i és necessari confirmar al coordinador con més promte millor la participació en l'ixida, perquè es vagen organitzant els cotxes. Cal intentar anar amb cotxes plens perquè la recolldia a la finalització de la ruta siga mes fàcil.

Coordinador Eixida: Rafa Gascó  email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

Projecte 20 anys - 20 CIMs. Amb motiu de la celebració dels seus 20 anys d'activitats, el CIM et proposa la participació en el projecte 20 anys-20 CIMs, consistent en l'ascensió a 20 CIMs al llarg del 2014, any del seu 20 aniversari .

Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, acceptes la seua exempció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir