1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari: 5. AMA DABLAN
 5 juny 2014

1994-2014, 20 aniversari

Projeccions 20 aniversari CIM

Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM. 

5. AMA DABLAN

La quinta projecció d'aquest cicle serà l'expedició al Ama Dablan al Himalaia, que va fer Rosa Real amb un grup d'amigues al l'any 2.010.
A mes de l'escalada, que ofereix uns dels paisatges mes aeris i espectaculars en muntanyes d'questa alçaria, coneixerem amb la seua exposició el cambis viscuts per aquesta regio del Nepal als darrers anys, les dures condicions de vida dels portejadors i alguns dels llocs clau per a l'hinduisme lamaísta.
La projección estarà a càrrec de Rosa Real i al igual que en l'anterior projecció d'aquest cicle i per fer-les mes participatives i divertides les farem a les 21:00 hores a la cafet. Sta. Mónica, en Plaça de Santa Mònica, 3 de València. Aixi disfrutem de la projecció en un ambient mes tranqui i relaxat.

IMPORTANT: Si després penses quedar-te a sopar, envia un correo al coordinador de sopars Zacarías Díez Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., per a que puga avisar a la Cafeteria del nombre d'assistents

 AM-expedicióimages/CIM/COMUN/ico_AM.png

5. AMA DABLAN

(primera projeccio AmadaBlanc)

5 juny

cafet. Sta. Mónica

 Rosa Real   Rosa Real, ....  images/CIM/2011/Amadablm-P1000560_red.jpg

 

< Calendari de projeccions commemoratives 20 aniversari > 

 Coordinació de projeccions Rosa Asensio 

1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari. Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir