1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari: 3. TOUBKAL EN ESQUÍS - 2009
 3 d'abril 2014

1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari CIM

Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM. 

3 - Maroc març 2009 - Esquí de Muntanya al TOUBKAL

La tercera projecció d'aquest cicle serà l'eixida de Esquí de Muntanya que varem fer al mes de març del 2009 un grup de socis del CIM al TOUBKAL a Maroc.

Elena, Moisés, Óscar, Susana, Ximo Quiles, Yolanda, Armand, Rosa Real, Vicent, Miguel, Esther, Manolo, Antonia, Rafa Gascó i Enrique, participarem en aquesta eixida.

La projecció serà presentada per dos dels seus integrants, Antonia Ferrer i Ximo Quiles, encara que probablemente estaran presents la majoria dels seus participants i entre tots ens recordaran les peripècies i anècdotes d'aquest viatge a un pais màgic i amb cert encant com el Maroc.

 

Al igual que en l'anterior projecció d'aquest cicle i per fer-les mes participatives i divertides les farem a les 21:00 hores a la cafetería Santa Mónica, en Plaça de Santa Mònica, 3 de València. Aixi disfrutem de la projecció en un ambient mes tranqui i relaxat.

 La projección será el próxim dijous 3 d'abril a les 21:00 hores a la cafetería Santa Mónica

 IMPORTANT: Si després penses quedar-te a sopar, envia un correo al coordinador de sopars Zacarias Diez zacarias @ ventanasdiez.com per a que puga avisar a la Cafeteria de un nombre aproximat d'assistents.

1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari. Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir