Projeccions 20 aniversari: 2. MUZTAGATA EN ESQUÍS-2009
 13 març 2014

Projeccions 20 aniversari CIM

Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM. 

 

2. MUZTAGATA EN ESQUÍS - 2009

 images/CIM/2009/muztagata.jpg

La segona projecció d'aquest cicle serà l'Expedició que al 2009 un grup de socis del CIM varen fer al MUZTAGATA amb esquís.

 Zararias, Moisés, One i Pedro foren els participants d'aquesta expedició. En un audiovisual de mitja hora ens conten la seua ascensió amb esquís al cim del Muztagata. Es tracta d'un pic de 7.546 m situat a la provincia de Xingjian (Xina), prop de la frontera amb Pakistà i que pertany al cordal de la serralada del Himalaya - Sumlum Shan.

 Al igual que en l'anterior projecció d'aquest cicle i per fer-les mes participatives i divertides les farem a les 21:00 hores a la cafetería Santa Mónica, en Plaça de Santa Mònica, 3 de València. Aixi disfrutem de la projecció en un ambient mes tranqui i relaxat.

La projección será el próxim dijous 13 de març a les 21:00 hores a la cafetería Santa MónicaVeure situació

 

IMPORTANT: Si després penses quedar-te a sopar, envia un correo al coordinador de sopars Zacarias Diez zacarias&ventanasdiez.com per a que puga avisar a la Cafeteria de un nombre aproximat d'assistents.


< Calendari de projeccions commemoratives 20 aniversari > 

 Coordinació Rosa Asensio 

 Projeccions 20 aniversari. Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.
En la web se publicarán los avisos y las últimas novedades. Visita http://cimvalencia.es para estar informado.
Compartir