Projeccions 20 aniversari: 1. Travesía amb esquí CHAMONIX-ZERMATT
 20 febrer 2014
Projeccions commemoratives 20 anys. Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.

Projeccions 20 aniversari CIM

Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.

1 - Travesía amb esquí CHAMONIX-ZERMATT

Començarem aquest programa amb la projecció de la primera Travessa amb Skis de la Chamonix-Zermatt que podriem dir que va ser el nucli origen del nou Club de Muntanya de Valéncia que mesos mes tard s'anomenaria Club Integral de Muntanya, CIM, com el coneguem nosaltres.

La travessa va realitzarse el mes d'abril de l'any 1992 i va constar de 5 etapes, amb 113 kilometres, sobre 5500 metres d'ascensió y 6500 metres de descens.

Una volta finalitzada la travessa es va ascendir el Mont Blanc amb esquis.

Els participants de la travesía forem Carlos Tudela, Juan Caridad, Oscar Arauz, Esteban Mendez, Julio Muñoz, Enrique Expósito, Miguel Motes, Rosa Real, Rafa Miralles, Paco Aguado y Jano.

Aquestes projeccions per fer-les mes participatives i divertides les farem a les 21:00 hores a la cafetería Santa Mónica, situada en Plaza Santa Mónica, 3 de València. Aixi disfrutem de la projecció en un ambient mes tranqui i relaxat.

La projecció TRAVESÍA AMB ESQUÍS CHAMONIX-ZERMATT la farem el próxim dijous 20 de febrer a les 21:00 hores a la Cafetería Santa Mónica. 

Si després penses quedar-te a sopar, envia un correo al coordinador de sopars Zacarías Díez per a que puga avisar a la Cafeteria de un nombre aproximat d'assistents


Activitat Projecció Data/lloc Organitzador Participants    Foto
 EMimages/CIM/COMUN/ico_EM.png

 1 . CHAMONIX-ZERMATT - 1992

(youtube)

 20 febrer

Cafet. Sta. Mónica

 Juan Caridad Carlos Tudela 11 -Carlos Tudela, Juan Caridad, Óscar Arauz, Esteban Méndez, Julio Muñoz, Enrique Expósito, Miguel Motes, Rosa Real, Rafa Miralles, Paco Aguado y Jano.
 
 EMimages/CIM/COMUN/ico_EM.png

2. MUZTAGATA EN ESQUÍS - 2009

(primera projeccio)

13 març

Moisés García

Zacarías Díez

 4 - Moisés García, Zacarías Díez, One Mateos  y Pedro Lascorz. images/CIM/2009/muztagata.jpg

< Calendari de projeccions commemoratives 20 aniversari > 

 Coordinació Rosa Asensio 

 Projeccions 20 aniversari. Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.
En la web se publicarán los avisos y las últimas novedades. Visita http://cimvalencia.es para estar informado.
Recuerda que al participar en cualquier actividad del CIM, aceptas su exención de responsabilidad.

 

Compartir