20anys-20CIMs3-Pic Filià
1-2 febrer 2014

vídeo en Youtube (Fernando) http://youtu.be/66WHcj4Y6oM.

20anys-20CIMs 3-Pic Filià

 EIXIDA D' ESQUI DE MONTANYA TRAVESSA BOI - VALL FOSCA

 

 Itinerariimages/CIM/2014/PicFilia.jpg

Disabte dia 1 de febrer:

Comensem per la carretera d' acces a les pistes d'esqui de Boi i Taull, eixim des del creuament del riuet de Mulleres i el riu de Sant Martí (direccions SO), creuen per  les canals que baixen dels estanys de Pesons i continuem pujant pel barranc del Port fins a la font de Sant Martí, ja per terreny mes suau i amples praus arribarem Fins al port de de Rus.

Prenem direccion Sud Oest seguint la serra de les Cabesades i perdent uns metres de desnivell per arribar al punt on ja comensem a remuntar per pales a principi suaus i en direccio  mos duran fins al cim del Pic de Filià (primer Pic amb esquís per a rememorar la fundacio del CIM 20 anys 20 cimes).

Comensem a Baixar per pales (direccions SO) fins a la coma de les Fuses i continuem baixant fins al barranc del mateix nom i aixi arribar a la zona de la font del Capellans on és creua al Barranc del riu Filia. Prendrem aquest barranc fins arribar prop de la Central de Capdella (direccions NO) i al refugi.

Diumenge dia 2 de febrer:

Eixida del refugi paper barranc del riu de Riqüema on seguint per l' itinerari de millor traça per al esqui de muntanya anem guañant alçada fins als 1900 mts on prendrem direccions NE i despres pel barranc de la coma del Port fins arribar al pont del Rus (direccions SO).

L'itinerari de tornada desde el port del Rus fins al punt de Sortida serà el mateix que el descrit al principi de la escursio del dissabte.

Aquest itinerari  sols és a titol informatiu que podrem variar en cualsevol moment amb criteris col.lectius en funcio de la evolucionat del temps l’estat de la neu i nivell del grup. Pot ser apta per a raquetes si progreses adequadament.

Llogistica:

El divendres a la nit dormirem al Alberg Borda de Vidal a Eric la Vall on caldra durar sac de dormir. Ens donaram de almorsar alli abans de eixir.  (Daniel 619.601.978)  

El disabte dormiren al refugi Tacita de la Torre de Capdella on no cal sac de dormir. (Oscar o Sandra tel. 973663121/608468517).

http://www.refugitacita.com/tarifes/

És un itinerari d'Esqui d'Alta Muntanya i amb sentit lineal o sigui de travesia , caldra dur material de Muntanya mes (sonda, pala, arva, i saber utilitzar-ho). Reviseu el material abans de eixir de casa.

http://www.bordavidal.cat/ca/contactar/index.htm#

Cal que m’aviseu amb prou antelacio pel les reserves (no sigau tardons) ultima data de reserva dimecres dia 28 de gener.

Coordinador: Vicent Vilar,  jvicentvilar&gmail.com, 600949054   

ACTIVITAT CIM Altitut Data Organitzador    Foto del CIM
EMimages/CIM/COMUN/ico_EM.png 3. Pic Filià 2.772 1-2 Febrer Vicent Villar.  images/CIM/2014/03_Pic_Filia.png

images/CIM/COMUN/20anys20cims-transp.gifProjecte 20 anys - 20 CIMs. Amb motiu de la celebració dels seus 20 anys d'activitats, el CIM et proposa la participació en el projecte 20 anys-20 CIMs, consistent en l'ascensió a 20 CIMs al llarg del 2014, any del seu 20 aniversari .

En la web se publicarán los avisos y las últimas novedades. Visita http://cimvalencia.es para estar informado.
Recuerda que al participar en cualquier actividad del CIM, aceptas su exención de responsabilidad.

 

Compartir