.    .

CINECIM - CICLE CINEMA DE MUNTANYA CIM 2013
Dijous 12 de Desembre de 2013

CineCIM2013.jpgTERCER CICLE CINEMA DE MUNTANYA CIM 2013

CineCIM

Pròxim dijous 12 de desembre segona projecció al
3er Cicle de CInema de Muntanya .

Projecció segona pel.lícula - MALABAR PRINCESS

images/CIM/2013/malabar_princess.jpgXimo Tormo ens farà la presentació i ens parlará del rerefons d'aquesta pel·lícula basada en un fet real; l'accident, sense sobrevivents, d'un avió d'Air Índia (el Malabar Princess), que es va estavellar quasi en el cim del Montblanc (a 4.700 m) l'any 1950. Accident aquest amb diverses curiositats, coincidències i anècdotes.

"Malabar Princess ", pel.licula del 2004 del director Gilles Legrand, narra la història d'un xiquet encabotat per descobrir el misteri que rodeja la mort de sa mare en el Montblanc. Tom, un xiquet de 8 anys, que pren la decisió de buscar sa mare, desapareguda en un glacera del Mont-Blanc 5 anys abans. El seu iaio es convertirà en una peça fonamental d'aquesta búsqueda, que finalitzarà desvetllant un dels enigmes més inquietants de la història recent de l'aviació: la localització del Malabar Princess, un avió que va tindre un accident a les muntanyes fa 50 anys.

És una pel·lícula de ficció, no és una pel·lícula de gestes muntanyenques ni de perilloses escalades, però la seua més que acceptable ambientació en l'entorn de Chamonix, permet combinar la ficció d'esta història amb belles escenes de muntanya.

Projecció, doncs, quasi de cine familiar i que segur encantarà a majors i xiquets (portar roses)

Aquesta projecció començarà a les 20:30 hores (la pel.licula dura 94 minutos) a la  Sala de Premsa de la Petxina i el cicle esta coordinat  per Vicent Vilar.
Si penseu quedar-vos a sopar aviseu al coordinador per a que puga avançar al Bar Richi un nombre aproximat d'assistents.

En la web se publicarán los avisos y las últimas novedades. Visita http://cimvalencia.es para estar informado.
Tambè podràs fer-te amb la loteria els dijous amb activitat social

.  .

 
Compartir