. .

CINECIM - CICLE CINEMA DE MUNTANYA CIM 2013
Dijous 21 de Novembre de 2013

CineCIM2013.jpgTERCER CICLE CINEMA DE MUNTANYA CIM 2013

CineCIM

Pròxim dijous 21 de novembre primera projecció al
3er Cicle de CInema de Muntanya .

Inauguració de Cicle

Rosa Artés inaugurarà aquest 3er CINECIM amb unes paraules de agrïment als recolzaments i aportacions rebudes pels socis i amics. Acte seguir ens comentará les pel.licules que composan aquest cicle.

     1. Dia 21 de novembre - "Nanook l'esquimal" de Robert J.Flaherty - pelicula/documental subtitulada y presentada per Salvador Alemany
     2. Dia 12 de diciembre - "Malabar Princess" de Giles Legrand y presentada per Ximo Tormo
     3. Dia 19 de diciembre - "Summits of my Life" de Kiliam Jornet y presentada per Vicent Vilar

Projecció pel.lícula - NANOOK EL ESQUIMAL

Salvador Alemany ens farà una introducció a aquesta pel.lícula considerada la primera pel.lícula documental de la història.

nanook el esquimal.jpg"Nanook l'esquimal", del director Robert J. Flaherty, mostra la duresa del forma de vida d'una família d'esquimals en Port Furó, prop de la badia de Hudson a Canadà. Encara que va ser estrenada en 1922, continua sent en l'actualitat, una de les pel·lícules de culte d'esta disciplina, i per molts crítics, definida i lloada com a obra mestra. La seua coherència narrativa, el seu to profund i poètic i el contrast que suposa la supervivència al limite de la família protagonista i el seu amor, a pesar de tot, per l'existència, li conferixen un atractiu inusual que invita al seu delit.

 

Aquest cicle està a càrrec de Vicent Vilar - 21 novembre i 12 i 19 de decembre a les 21:00 hores a la Sala de Premsa de la Petxina.

En la web se publicarán los avisos y las últimas novedades. Visita http://cimvalencia.es para estar informado.
Tambè podràs fer-te amb la loteria els dijous amb activitat social

.  .

 
Compartir