Sopar de Nadal
 
Divendres 11 de desembre de 2009

reunions.gifSOPAR DE NADAL DEL CIM 2009

(Divendres 11 de desembre)


Bon nadal 2010Un altre any celebrarem els Nadals tots junts: els despistats d'última hora podran comprar la loteria (que enguany segur que toca), xarrarem, riurem, ballarem i pregarem al deu de les 'Neus' per a que ompliga les muntanyes del seu "manà".

Tornaren a fer el sopar a la Beneficència, i com que estem en temps de crisi i buscant la sostenibilitat d'aquestes activitats que tant ens agraden, 
els assistents farem una "contribució" de 10 eurets a la entrada, per col.laborar al pagament de part del sopar. La resta ho ficarà el club.

No falteu. Repartirem com cada anys, els premis de fotografia als guanyadors, el calendaris del 2010 i algunes sorpresetes per als membres més actius i destacats del club. I, per favor, confirmeu l'assitència per tal d'evitar excesos i defectes.Restaurante La Beneficència. Centre Cultural La Beneficència
C/ de la Corona, 36. València
A les 21.00 hores.

Veure situació a Google maps

IMPORTANT: Cal confirmar assitència via email a Armand Congost al seu correu electrònic per a poder aproximar el nombre d'assistents amb el Restaurant.


Coordinador - Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Compartir